Orchideeën

Herinneringen & Orchideeën online kopen

Als ik op bezoek ga bij mijn schoonvader van 92 jaar…dwalen me gedachten vaak af richting mijn schoonmoeder. ( inmiddels al bijna 3 jaar geleden overleden) Alle spulletjes in huis doen nog aan haar herinneren waaronder de orchideeën.

Ze was er dol op net zoals ik dat ben, alleen bij haar bloeide ze net iets mooier en langer vraag me niet hoe ze het voor elkaar kreeg maar bij haar kwamen er altijd weer opnieuw bloemen aan.

De takken zonder bloemen gingen naar boven en kwamen weer beneden na maanden met knoppen eraan…………

Ik hou van witte orchideeën en dan vooral 2 dezelfde dat zal weer te maken hebben met mijn 2 tik waar ik eerder al is over vertelde.

Bij Kwekerij Piet Vijverberg mocht ik 2 orchideeën uitzoeken, ik koos voor de Phalaenopsis, een prachtige witte orchidee met het wit/gele hart.

Bij Piet Vijverberg in Monster is inmiddels de 4e generatie aan het werk, ze kweken de mooiste kamer en terras planten die je dus op deze website kunt bestellen en keurig krijgt thuis bezorgd.

Hun orchideeën zijn zo mooi, als je ervan houdt moet je ze daar echt is bestellen en zul je het verschil merken met de goedkopere varianten.

Mijn hart maakte een sprongetje toen ik ze thuis bezorgt kreeg, prachtig verpakt voor verzending in super mooie dozen volledig stabiel en absoluut onbeschadigd.

Inmiddels hebben ze een mooi plaatsje op de kast 2x een 3 taks Phalaenopsis, wat vind ik ze prachtig en wat had mijn schoonmoeder ze mooi gevonden.

De kwaliteit van deze orchideeën zijn geweldig…. ok…. je betaald iets meer maar ze zijn dan ook met liefde gekweekt en vol knoppen waar je lang plezier van hebt als ik me best doe misschien nog langer om ze weer opnieuw in bloei te laten krijgen.

Neem eens een kijkje op de website en meld je aan voor de nieuwsbrief ze hebben echt hele mooie orchideeën en ook andere planten.

www.hetbestevandekweker.nl

Liefs Marion xx