Lekkere biologische🍏 fruit 🍐sappen🍓/ van Schulp

Schulp sappen
Hier in huis zijn wij geen fris drinkers we drinken water, waterlimonade of verse sappen maar wat ook verrassend lekker is zijn de biologische sappen van Schulp.


De appels en peren komen van de boomgaard van de Familie Schulp.


Het bedrijf staat in Breukelen aan de Vecht en al het andere fruit wat verwerkt wordt in de sappen komt ook van biologische teelers uit Nederland.
Puur fruit, biologisch en zonder extra suikers en uiteraard geen E -nummers en dat proef je!


Op zaterdag is de streekwinkel van Schulp open in Breukelen maar ook in diversen biologische supermarkten verkopen ze de sappen.


Ook maken ze de combi groenten/ fruit sappen boordevol vitamines en de saptap met 5 liter met een kraantje is super handig in de koelkast.


In ieder glas heb je dan behoorlijk wat vitaminen en het is nog lekker ook!

Hier kun je zien wat ze allemaal maken.

http://www.schulp.nl
Nieuw in het uitgebreide assortiment is de Red loved appelsap ❤
Dit sap wordt gemaakt met unieke roodvlezige Redlove appels. Deze appels hebben een frisse smaak en zijn rijk aan antioxidanten.
Fruitteler Jaco Merkens teelt deze appels in Werkhoven. Dit is de enige Redlove boomgaard in Nederland dus best een uniek sapje en mega lekker!
Op de Amsterdamseweg in Amstelveen is de biologische winkel de Halm daar verkopen ze de sappen en kun je ook alles bestellen van Boomgaard de Schulp. Een leuk idee misschien voor bij het Kerst ontbijt of brunch 🌲


Fijne avond en proost met een gezond sappie 🍏
Liefs Marion x

#samenwerkingmetschulp