Take over van Jasmijn!

Een half jaar geleden leerde we elkaar online kennen tijdens het netwerken voor onze blogs.

Ik schreef eerdere deze blog over Jasmijn;

Mijn blog over Jasmijn

Zij in het prachtige Uruguay dat inmiddels op mijn reis lijst staat! en ik in ons geboorteland en mijn thuis haven … Holland.

Vandaag de *take over*

van: 

Jasmijn op mijn blog, omdat ik haar leven en levenskracht geweldig vind en ze is nog leuk ook, lees je mee 》》》


MioMaio en de sieradenlijn 

Ja, en toen was het opeens zo ver!

De webshop kwam online en de eerste sieraden werden verkocht.

Ik was erg druk met het verkopen van de sieraden en het promoten maar op een gegeven moment moet de voorraad ook weer aangevuld worden natuurlijk!

Mijn naam is Jasmijn en ik ben een webshop begonnen in Uruguay.

Hier verkoop ik sieraden die gemaakt zijn door de lokale bevolking of door mijzelf.

Ik hou er van om creatief bezig te zijn en zag dat er in Zuid-Amerika prachtige dingen gemaakt worden met simpel materiaal maar van goede kwaliteit.

Dat wil ik graag delen met jullie! De webshop is dus nu een feit maar waar haal ik eigenlijk de sieraden vandaan? Welke sieraden maak ik zelf en verdienen de locals wel iets aan de sieraden die ik verkoop?
De sieraden koop ik terwijl ik rondreis of wanneer ik mensen ontmoet.

Ik woon in een klein dorpje aan de kust in Uruguay. Het is er erg rustig maar de mensen die hier langskomen zijn vaak op doorreis omdat ik op de route woon tussen Montevideo en Brazilie.

Ik kom dus dichtbij huis ook veel reizigers tegen die sieraden maken en verkopen. Dat is een groot voordeel maar ik vind het natuurlijk ook geweldig om zelf opzoek te gaan. Zo reis ik graag in Uruguay maar ben ook gek op Brazilie en Paraguay. Ik reis met de bus en vrijwel zonder afspraak of verwachting. Dat betekent dat ik nooit van te voren weet wat ik tegen zal komen en of ik leuks zal vinden voor MioMaio.

Op dit moment ben ik in Montevideo en heb geweldige zomerhoedjes gezien. Gemaakt van katoen en echt heel erg leuk. Ik twijfel wel want zal het verkopen in bijvoorbeeld Nederland?

Wat ik doe is de sieraden overkopen van de kunstenaars. Ik betaal de volle prijs voor de sieraden en zet ze dan met een klein percentage extra voor mij, op mijn website. Ik verdien er dus niet veel aan maar het feit dat ik een lokale kunstenaar een stapje verder kan helpen is genoeg. Bovendien is het ook erg leuk om te doen.

De sieraden die ik zelf maak zijn voornamelijk de sieraden met de Freedom Beads. Dat zijn palmpitten die geverfd zijn in verschillende kleuren en waar kralen van zijn gemaakt. Ik hou van natuurlijke producten en werk er ook graag mee. Het is stoer maar ook charmant en lekker vrolijk.
Op dit moment is er een yoga collectie online gekomen en ik hoop in de toekomst er ook kleding en postkaarten op te hebben.

Het is een platform waar je geweldige handgemaakte spullen vind maar vooral ook uniek. Er zijn geen 100 stuks van te vinden en dat maakt het juist zo leuk. Een stukje Zuid-Amerika voor jou, handgemaakt met veel plezier.
Mijn missie is dat iedereen die een item van MioMaio vasthoudt een glimlach krijgt. De maker, de verkoper en de koper. Voor iedereen is het eerlijk en daardoor is het een heel positief product. Veel meer dan alleen een sieraad.
Ik ga nog even weer op onderzoek in het centrum van Montevideo. Ik heb meerdere kunstenaars gezien en ze hebben geweldige dingen te koop.

Wat zouden jullie wel willen zien in de webshop?

Jasmijn x
*Ik draag Jasmijn een warm hart toe en zal er blijven volgen ,ook Jasmijn volgen? hieronder zie je hoe!

Webshop;

https://www.miomaio.com/

Facebook;
https://www.facebook.com/MioMaioTreasures/
Instagram;

https://www.instagram.com/mijn.jas/