Hoe realistisch is jou leven op socialmedia?

Alles voor het perfecte plaatje….trek hebben ’s ochtends in gebakken eieren maar toch een bakje muesli met sojamelk eten.…omdat het zo leuk op Instagram staat.

Met een chanel zonnebril en YSL tas beeldig richting de party in Bloemendaal gaan, maar eigenlijk had je gewoon een baaldag en ga je een ijsjes halen bij de AH.

 

De wereld van vele bloggers instagramers en facebookers ziet er in het echt anders uit.
 

Alles voor de beruchte likes en dus alles voor het perfecte plaatje omdat ze hun geld ermee verdienen.
Als hobby blogger doe ik daar ook natuurlijk aan mee maar ik creëer geen ander leven.

Natuurlijk probeer ik een foto zo leuk mogelijk te maken en soms werkt het ook andersom dan maak je iets mee en denk je wauwww dat is leuk voor een blog foto.
 

Toch merk ik naarmate ik bepaalde bloggers en you tubers langer volg ze echt een bepaalde houding en onechtheid aan het creëren zijn maar goed alles voor de likes al ben ik van mening dat je jezelf een keer daarin tegenkomt.

 
En natuurlijk als ik iets fotografeer wil ik mijn mooie of de kleurrijkste schaal om de pasteitjes in te leggen en snij ik de tomaten niet op mijn oude plank maar de nieuwe….en koop ik leuke kaarten en postertjes om producten er goed uit te laten komen, maar das nog niet je leven beter voor doen toch?

Als ik vakantie foto’s plaats dan is dat om jullie van het mooie van dat moment mee te laten genieten, ik kan zelf ook enorm genieten als iemand zijn vakantie foto’s plaatst, een soort van de wereld rond maar dan voor je laptop of telefoon.

Een lieve ex collega van mij maakt op dit moment een wereldreis die foto’s zijn zó prachtig daar kan ik van genieten.

Met toestemming van haar mocht ik er eentje in mijn blog zetten. (Thx lieverd❤)

Dat is toch heerlijk om 2 verliefde mensen zó te zien genieten, ik kan daar oprecht van mee genieten.

Ik plaats absoluut niet om te laten zien wat ik kan of wat ik heb.
Natuurlijk hebben we vast allemaal wel een voorbeeld in onze vrienden lijst van iemand die toch een andere wereld creëert …maar ach wie zijn wij om daar over te oordelen.
 
Ik blijf mezelf, ik maak het niet mooier of minder mooi dan het is.
 
Liefs vanuit mijn tuin waar ik net het perfecte biertje en plaatje dacht te hebben (voor een review)……..
 

De echte waarheid was, dat mijn bier niet lekker is…. dus gewoon wéér aan het water, mijn gezelschap even naast me zat en inmiddels weer binnen autorace aan het kijken is, mijn laptop inmiddels leeg is en ik gewoon zo weer sta te kokerellen in de warme keuken maar heee ik hou van mijn echte leven! En ben overigens gek op muesli hahaha 💋
Liefs Marion❤geniet van een mooie avond xx

& voor wie er richting Toppers gaat veel plezier!!