Een persoonlijk tussendoortje. 

Benidorm? 

‘Daar hoef ik echt niet naartoe.’ 

Grote kans dat jij er ook zo over denkt.

Los van de ruim 50.000 Nederlanders die er jaarlijks met heel veel plezier op vakantie gaan of zelfs overwinteren, kijken veel mensen -ja, ook mijn omgeving- er toch een beetje op neer. 

Benidorm vol torenflats, scootmobielen en dus bejaarden. 

Een plek met weliswaar een superklimaat, maar ook massatoerisme, goedkoop imago en dronken Engelsen. 
Maar wat me wel opvalt: velen verafschuwen het zonder er überhaupt geweest te zijn! Terwijl die mensen helemaal niet weten wat er allemaal kán. En hoe mooi het stiekem toch ook is!

Nee Benidorm bastaards was leuk maar echt een promotie was het niet.

Ik geef toe: ook ik schaamde me een beetje als ik zei dat ik naar Benidorm ging. Want nee, dit kon ik toch niet ménen? Daar kóós je als bereisde Nederlander van bijna (😅) 50 toch niet voor? Nee, inderdaad. Totdat ik het gewoon een keer deed eerst met mijn vrindin 1 jaar later met manlief en een heel andere kant van Benidorm te zien kreeg.
Want Benidorm is meer dan zon, strand, hoge hotels, scootmobiels,  friet van Piet en gestoorde Engelsen. 

Geen badplaats zonder strand natuurlijk en Benidorm telt maar liefst vijf stranden. ‘Nieuwe’ strand Levante is het populairste strand: ruim twee kilometer goudgeel zand waar je op je handdoekje of strandstoel de hele dag van de zon kunt genieten. Langs de boulevard vind je restaurants en café’s voor de broodnodige verfrissing en savonds met live muziek wat super gezellig is.

Geloof me even een weekje ertussenuit en de kou van oktober in Nederland even ontvluchten is heerlijk.
Dus gaan we zonder Kids binnenkort weer fijn genieten.
Casi hacia el sol español

❤Marion x