De 2e ronde

De Boemerang 


Ik ben fan van onze 2e ronde winkel in Amstelveen *De Boemerang * kan er niets aan doen maar vind het heerlijk daar rond te struinen.

Al die oude, retro, antieke, vintage spulletjes of soms gewoon troep.

Soms shop ik daar met een doel soms gewoon pure ontspanning en noem dat dan mijn aanwinsten *kringloopgeluk* en ben dan happydepeppie.

Een doel helpt trouwens geen *bal (*daarover zo meer) want als je iets echt nodig hebt of zoekt is het er niet.
Zo miste ik ooit nog een paar *ballen voor in de kerstboom en reed even langs maar kwam terug met 2 leren fauteuils die overigens 2 jaar heerlijk zaten maar inmiddels ook weer retour zijn gegaan ….a la vandaar de naam Boemerang.
Ze doen daar trouwens echt hun best om alles te stylen de kerst afdeling is altijd in  november en echt leuk gemaakt.(de vrijwilligers doen echt hun best)

Oké oké haha  het is geen Bijenkorf maar misschien vind ik het daarom ook zo leuk vanwege het contrast.

Soms kom ik vaste klanten tegen uit de Bijenkorf de een schaamt zich en loopt snel door of verschuilt zich achter de stelling de ander zegt vrolijk gedag en dan hebben we het weer even over dat contrast.

Hele levens verzamelingen worden soms aangeboden vind dat altijd een beetje triest heb je je hele leven kikkers gespaard of Afrikaans houtsnijwerk en ligt de hele kikker familie en houten pronkstukken na je dood bij de 2e ronde maar goed er zijn dan vast weer mensen blij mee.

En eerlijk is eerlijk ik zou ook niet weten wat te doen met zo’n kikker verzameling of houten Afrikaanse blote mannen.
Geeft stof tot nadenken over mijn landen magneten verzameling 😅en mijn bruine terracotta serviesgoed verzameling wat schaal voor schaaltje bij een is gespaard.

Natuurlijk kan ik gewoon in 1 keer zo’n hele uitzet terracotta kopen maar dit vind ik veel leuker en puur kringloopgeluk als ik weer iets scoor.

Dus mocht je ooit iets zoeken of nodig hebben laat me weten ik speur wel….bij mijn favoriete winkels Bijenkorf of Boemerang haha,

De prijs wordt dan dus een verassing!!
Liefs Marion x