Couleur Caramel 

In mijn zoektocht naar Biologische make-up kwam ik dit Franse merk tegen en was eigenlijk verbaasd dat ik er nooit eerder over gehoord of gelezen had.

Helemaal nadat ik wat producten mocht uitproberen en ik op internet gewoon las in een artikel dat op het filmfestival in Cannes de filmsterren vaak worden opgemaakt met Coleur Caramel.

Zelfs na bijna 18 jaar in de cosmetica wereld sta je dus soms versteld van een merk, de kleuren, pigmentatie en kwaliteit van dit natuurlijke merk.
Couleur Caramel heeft een zeer trendy make-up lijn, met een ruime keus aan verschillende make-up producten in een groot assortiment kleuren.

De make-up staat bekend om haar originaliteit in kleurenpalet. Er zijn alleen al meer dan 100 kleuren natuurlijke oogschaduw!

Het bijzondere is dat de lijn een hoog gehalte plantaardig actieve bestanddelen bevat die de huid verzorgen. Schadelijke stoffen en dierlijke grondstoffen zitten er niet in. 

De grondstoffen zijn zoveel mogelijk van biologische oorsprong en verkregen uit Fair Trade.

Alle verpakkingen zijn van gerecycled materiaal en ik moet zeggen dat stoort absoluut niet sterker nog de ogenschaduw doosjes bijvoorbeeld zijn lekker plat en nemen weinig ruimte in ook zijn er speciale click in doosjes te krijgen.

2 absolute toppers in deze lijn vind ik het potlood en de mascara over de andere make up later meer!

Het bruine potlood brengt super op, om het oog en in de waterlijn, zit de hele dag en totaal geen irritatie en super zacht.

Topper 2 de mascara wat een verassing…onvoorstelbaar toch dat sommige zo chemisch ruiken en klonteren, zelfs bij duurdere merken gebeurt het.

Deze mascara is in een woord geweldig!!! Volume ten top, geen klontjes, ruikt lekker, ik had een prachtige bruine kleur en nog natuurlijke bestanden ook!

‘Savonds met wat oogremover op een watje vliegt de mascara en potlood eraf. 

De Mascara kost €20.05 en het potlood in diversen kleuren € 16.90 

De verpakking is recyclebaar. (soort harde kartonnen huls)

Op deze site kun je kennismaken met Coleur Caramel en ik zal er zeker meer over gaan Bloggen.
Mocht je iets willen bestellen en het actie codewoord Nouvelle Beauty door geeft hoef je geen verzendkosten te betalen.

http://www.couleurcaramelmakeup.nl/
Binnenkort meer over dit mooie merk en as zondag ga ik een vlog opnemen en een model opmaken met oa dit mooie natuurlijke merk.

Ik moet echt bekennen dat zeker na producten gebruikt te hebben van dit merk de Biologische make- up wereld er toch best mooi uitziet!!

Kortom weer iets geleerd op mijn bijna 50ste!! Haha 

Liefs Marion x
#samenwerkingmetcouleurcaramel