Boer zoekt Vrouw!

Ik zal vast met deze blog over Boer zoekt Vrouw niet al mijn volgers een plezier doen. Sorry alvast 😉

Maar ik vind het gewoon een heerlijk programma zo leuk om een kijkje te nemen in die boeren hun leven en hun bestaan in een ander land.

Soms bijna niet te begrijpen dat ze soms rond de 40 zijn en nooit een vriendin gehad hebben….Je gunt iedereen toch de liefde ❤

                    🐔🐔🐔🐔🐔

En ik vind Yvon ook erg leuk! Ze is zo echt, lief en niet op sensatie of drama tv uit dat maakt het programma denk ook zeer succesvol.

                    🐄🐄🐄🐄🐄

Het gaat dus weer beginnen! 12 februari zien we hoeveel brieven de boeren hebben gekregen!

Hoeveel vrouwen weer kantjes vol hebben geschreven, dingetjes geknutseld en hun mooiste foto om maar op te vallen bij de boer.
En dan die histerische speed dates haha….

                       🐖🐖🐖🐖🐖

Bizar eigenlijk om je hele leven op te geven voor een ander…waarschijnlijk toch de zoek naar geluk die ze denken in de ander te vinden…maar ik oordeel niet hoor gun ieder zijn geluk en wie niet waagt wie niet wint! Toch?

We zagen Yvon per vliegtuig, trein, boot en terreinwagen een bezoek brengen aan de vijf boeren die komende editie centraal zullen staan.

Met één belangrijke overeenkomst: als je met één van hen wilt daten, zul je moeten beschikken over een geldig paspoort en geen last van heimwee, want ook dit seizoen gaat BZV weer internationaal!

                      🐑🐑🐑🐑🐑

Heerlijk hoe de hele pers er weer opduikt en iedereen een oordeel lijkt te hebben.

Super leuk ook om te lezen dat het soms lukt er getrouwd wordt en mooie kindjes komen die de stempel BZV baby’s krijgen!

                       🐟🐟🐟🐟🐟

Ik vind de logeerweken nog het leukst maar dat duurt nog even eerst volgende week zondagavond 12 februari 20.20 op NPO 1 lekker genieten……

Ik ga het opnemen en maandag ochtend lekker in mijn eentje terug kijken want mijn 3 mannen zitten niet te wachten op mijn BZV verslaving.

                      🐐🐐🐐🐐🐐

Vertel eens eerlijk….gaan jullie ook kijken??? 
Marion x⚘🐄