🤹‍♀️Wie niet sterk is…🤸‍♂️moet slim zijn toch?

 

Heb ik net mijn e -reader gevuld, de boeken gekregen en aangekocht die ik leuk vind om op vakantie te lezen……..vind ik in mijn portemonnee een verdwaalde boekenbon en een bol.com bon. Handige actie weer van mijzelf.

Screenshot_20170728-151015

Totaal vergeten deze bonnen en bij het switchen naar een nieuwe fel roze Guess portemonnee dus gevonden.

Shit was mijn eerste reactie dus net al die boeken gekocht lekker dom.

Maar in ene kreeg ik een helder moment…..(ja ook ik heb die weleens) en omdat het uiteindelijk lukte dacht ik…Dit moet ik met jullie delen omdat het best wel een slimme actie is althans dat vond ik…!

 

Al jaren is Baiser vole mijn lievelings geurtje van Cartier.

Best een duur geurtje en niet te koop helaas bij de Bijenkorf maar bij de concurrent met de D!

20170604_183718

 

Tot ik in ene op het idee kwam dat Bol.com ook parfum verkoopt en jawel hoor ook mijn Cartier geurtje.

Maar wat schetst mijn verbazing bij het bestellen en afrekenen, bol.com accepteert gewoon mijn boekenbon als betaalmiddel voor parfum!!

Wat een feest…..( ik maakte een dansje) ooit probeerde ik met een boekenbon bij de Bruna tijdschriften voor de vakantie te kopen maar dat mislukte, “alleen maar boeken mevrouw” zei de verkoopster grrrrr

Maar goed de clou dus van dit verhaal….mocht je een nationale boekenbon krijgen of nog hebben liggen (ze zijn 10 jaar geldig) je kunt er dus parfum en waarschijnlijk van alles mee kopen op bol.com.

Laten we eerlijk zijn ik heb liever mijn 100 ml Cartier geur dan een boek ….ok er is wat prijsverschil maar daar had ik nog een bon voor liggen.

Ik heb trouwens het boek Judas van Astrid Holleeder net uitgelezen en echt die moet je gewoon lezen, helemaal als je Amsterdamse roots hebt!

Fijn weekend Marion