🛫Onze Boeing 737✈

Ik heb geen vliegangst hoor…sterker nog vindt het super leuk, ik heb al zoveel keren gevlogen maar blijf het ontzettend fascinerend vinden met zoveel mensen en bagage de lucht in.

Ik vind het alleen best moeilijk om de Kids achter te laten….

Niet om de feestjes die ongetwijfeld gaan plaatsvinden of de rommel die ze maken (op hun manier ruimen ze het echt op) maar gewoon het idee dat je als ouders samen in het vliegtuig stapt ….

Ik moet me er gewoon overheen zetten en geen beren in de lucht (op de weg) zien. 🐼🐼🐼

Dat probeer ik echt …meestal als ik eenmaal in het vliegtuig zit is het gevoel al weg.

Het zijn ook geen ukkies meer maar volwassen grens opzoekende schatjes met een goed gezond verstand en er is een back-up die ingeval van crisis sneller terplaatsen is dan ons….maar ik vertrouw ze en het gaat zeker net zoals vorig jaar supergoed!

Ik moet en ga er ook absoluut van genieten heerlijk 8 dagen met mijn mannetje  ❤ naar Benidorm.

Het was weer een uitdaging 20 kg per koffer je zult denken je gaat maar 8 dagen ….ik weet het maar zelfs dan is het passen, meten, wegen, alles verdelen over 2 koffers en dingen eruit gooien en er weer in….ik moet ook eens is van die licht gewicht koffers kopen inplaats van mijn oer sterke niet stuk te krijgen zeer ouderwetse kleurrijke oisters van Samsonite….maar goed heb die oranje en groene knapperds wel straks snel te pakken op de bagage band!!

Eenmaal terplekke heb je altijd kleding wat je nooit hebt aangehad…maar ach zal vast niet de enige zijn denk ik die altijd teveel meesleept.

De magie van Schiphol vind ik ook zo heerlijk….gelukkig wonen we er 15 minuten vandaan. De oudste heeft een Uber taxi geregeld voor de oudjes helemaal top !geweldig trouwens die app.

Al die mensen op de Luchthaven druk met uitstappen, druk met gedag knuffelen, druk met de koffers, druk met op de borden kijken, laatste sigaretje roken, druk met snel lopen richting.?…..druk met zichzelf en de tablet of slapende op de banken….ik kan daar zo van genieten al die verschillende nationaliteiten die rennen en vliegen om hun incheckbalie te vinden en die vliegen naar allerlei bestemmingen en dierbare liefdes op onze mooie aardbol.
Gelukkig zie je na de douane de rust weer weder keren…..iedereen is te vroeg (de meeste dan) koffer veilig met of zonder overgewicht op de band ingeleverd, lichaam volledig gescreend, paspoort ok en dan heerlijk de tijd.

De tijd dus… 10 tempo’s minder als voor de douane, lekker koffietje bij Starbucks, Facebook en Instagram checken en dan even shoppen.

De parfumerie winkel in Wist je trouwens dat je op internet voor je vertrekt een 5 € bon kan krijgen via je mail handig voor als je nog see buy fly shopt v.a. 25 € en inzetbaar voor iedere vliegtrip voor winkels achter de douane. 
Natuurlijk een flesje water, wat lekkers voor aan boord halen en tijdschriften (durfde die niet meer in mijn koffer te doen.)

Een broodje en dan zoetjes aan richting de gate…mind your step…..ohjaa en natuurlijk zeker nog even 2 keer richting het toilet….

mind your step….en natuurlijk veel te vroeg bij de gate.

Lekker nog even zitten, alle mensen bekijken die ook ‘onze’ 737 in gaan, de Kids nog even appen en de weer🌞 app even openen hoeveel zon ons over 3 uur te wachten staat. 

Yes!….de mooi opgemaakte super slanke stewardess roept het om we mogen boarden…iedereen rennen met de handbagage, duwen en 10 min in een rij staan….wij blijven nog even zitten tot de rij wat korter is en dan sluiten we ook aan.

Ik ga stoppen lieve lezers deze blog snel editen en mijn telefoon uitzetten…ik ga van mijn vlieg moment genieten richting Alicante ….en zeer genieten van 8 dagen met mijn lief & zonnig 🌞 Benidorm!!❤Dus even geen blog de aankomende 8 dagen maar vakantie spam!

 

😘kus vanuit de boeing 737 op Schiphol tot over 8 dagen of tot over 4 uur op Facebook haha!! 😂 😂😂

Liefs ❤ Marion xx en ook de groetjes van mijn lief!