💊Voedings supplement💊 Oenobiol

Oenobiol Beauty Support

Op het moment dat ik dit schrijf kun je het niet gemist hebben op een reclame op t.v. of in een glossy magazine

Oenobiol!

Mooie huid, nagels en prachtige haren!

In sommige landen is het heel normaal dat je tussen de cosmetica en lichaamsverzorging ook voedingssupplementen ziet staan, hier in Nederland zijn de regels iets anders en vinden we voedingssupplementen ook vaak een beetje eng of onnodig.

In ieder geval staan ze vaak bij de geneesmiddelen of worden online verkocht.

Maar door al die reclame raakte ook ik geïnteresseerd en was dus erg benieuwd wat vooral de Oenobiol beauty support zou doen.

Ik mocht het uittesten en reviewen.


Oenobiol Beauty Support beloofd je een mooie stralende gladde huid maar ook mooie nagels en prachtig haar dat moest ik natuurlijk proberen.

Als je erover nadenkt is het eigenlijk logisch als je verantwoord eet, zorgt dat je al je vitamines binnen krijgt en veel water drinkt dan is je huid mooi en blijft je haar ook gezond.

Maar daar ik vitamines door middel van groente en fruit echt wel binnen krijg was ik toch zeer benieuwd wat deze capsules zouden doen en vooral nieuwsgierig of ik het zou merken?!

Het zijn ovale groene capsules die door het gladde laagje makkelijk weg te slikken zijn, er zitten 60 capsules in een potje.

Je neemt er 1 per dag ik deed dat na mijn ontbijt.

Een potje met 60 capsules is € 19.99 Meer info op de site www.oenobiol.nl

Op 13 november ben ik begonnen.

Uiteraard ben ik de ingrediënten lijst even door gegaan en vond eigenlijk niets waarvan ik dacht ojeeee…..Een uitgebalanceerde combinatie van vitaminen, mineralen en extracten op basis van planten, kruiden, groenten, pitten en zaden.

Veel ingrediënten zijn dus op natuurlijke basis zoals aloë vera, druivenpitextract, advocadopittenolie en meer plantaardige ingrediënten.

Ook zit er biotine in wat eigenlijk ook wel een Vitamine B is en goed voor je nagels en haar is. De dagelijkse vitamines en mineralen die je nodig hebt zitten ook in deze capsules.

Ik besloot om een dagboek bij te houden over het gebruik, doordat ik natuurlijk ook voor mijn werk met uiterlijke verzorging bezig ben ga ik er van uit dat ik toch iets moet merken althans dat hoop ik.

23 november

Na een week gebruik merkte ik al dat mijn huid gladder werd, de kleine onderhuidse bubbeltjes die ik van de zonnebrand crème had van mijn weekje Samos waren in ene verdwenen, ook voelde mijn haar dikker aan……

3 december

Absoluut dikker en voller haar maar ook iets wat stuger, er moet nu echt conditioner in. Mijn nagels zijn super stevig bijna hard. Mijn huid is echt gladder en wat me ook opvalt minder gauw glanzend van een vette t-zone.

13 december

Ik twijfelde ….waren mijn wimpers nu aan het groeien en zijn de rode vlekjes (couperose) minder aan het worden. Dat kon toch niet ??

Ik ging googlen wat andere bloggers over Beauty support hadden geschreven…en ja hoor bij 3 andere bloggers stond het ook ‘mijn wimpers worden voller ‘.

En ook rode plekken worden zachter, ik was echt verbaasd…. Hoe dan?

Gelukkig het ligt niet aan mijn verbeelding, het meest ben ik nog verwonderd over de rode plekken die echt zachter zijn geworden.

Waarschijnlijk door de hoge dosering vit.E waarbij bekend is ook met crème dat het de couperose huid verzacht en vermindert rode adertjes… helaas is me dat met een crème nooit opgevallen.

Ik kan je nu al zeggen mocht de bodem in zicht komen van mijn beauty pillen dan ga ik ze snel weer kopen zo enthousiast ben ik inmiddels.
23 december

Ik ben echt mega enthousiast, hoe bizar vollere wimpers, echt een gladdere huid en mijn haar is echt voller.

28 dec

Het potje is leeg 60 dagen heb ik de capsules iedere dag ingenomen, eerlijk is eerlijk ik merkte echt het verschil.

Nóóit maar dan ook nooit had ik verwacht zo enthousiast te zijn.

Mocht je ooit overwegen deze capsules zijn echt geweldig!

Al vind ik het niet gepast om voedingssupplement te promoten maar deze heb ik zelf getest en dus mag het van mezelf….
Liefs
Marion xx