👠Schoenen en/of tassen verslaving👠

Wij vrouwen houden van tassen, schoenen, geurtjes, make-up en leuke items voor in huis of tuin toch? Of plaats ik nu >ons vrouwen< in een hokje?

Dat is zeker niet de bedoeling, waar ik eigenlijk naar toe wil schrijven is dat veel vrouwen vaak dezelfde dingen kopen of zeg maar een soort van kleine verslaving, tik of eigenlijk een drang naar vaker dezelfde producten willen kopen, gewoon omdat je ervan houdt. Hoe vaak zie je niet of hoor je niet dat een vrouw een mega schoenen kast heeft of vreselijk veel tassen en dan nog moet er weer een tas of paar schoenen bijkomen omdat die uit de nieuwe collectie wel onwijs mooi is en trendy.

Of je er nu geld voor hebt of niet ik kende iemand die gewoon een maand op noedels zat om die MK tas te kunnen kopen en iemand die in december al haar verjaarscadeaus voor april uitzocht. ( sorry lieverds, dikke kus) Ik heb er ook een thuis hoor die een schoenen tik heeft en ik ben het niet en dus…..ja het kunnen ook mannen zijn! hahah Ben ik blij dat mijn hand cremetjes tik geen bakken met geld kost of mijn nagellak en lipstick collectie.

Ja…. ik denk wat anderen met schoenen en tassen hebben dat heb ik met cremetjes en douche spul…..ach we zullen maar zeggen dan heb ik het juiste beroep. Maar een verslaving of tik is natuurlijk andere koek en iets heel anders, dat programma op tv met die kinderen en volwassenen die eerst 10 rondjes om iets heen moeten lopen of niets met de kleur geel aanraken of terugtellen bij iedere stap, ken je die serie op tv? Heftig om te zien ….maar eigenlijk heeft iedereen zijn gewoonte rituelen en zolang het geen obsessie is gaat dat goed.

Die gewoonte rituelen doe je meestal al jaren ….ik heb ze ook; Kussentjes goed leggen op de bank voor je gaat slapen. Nieuwe kaarsjes in de waxinelichtjes ’s ochtends vroeg. Altijd lipbalm na het tandenpoetsen. En zo kan ik er nog wel 10 opnoemen, denk maar is na wat je iedere dag herhaald best bijzonder. En zolang ze geen rare of storende vormen aan nemen valt de tik of verslaving best mee. Toch? Maar om even op de schoenen tik terug te komen….. Ik heb een hele leuke winactie van 2 modelletjes ………………

…JA schoenen !!! Niet zo maar een schoen maar hele gave chocolade trendy modelletjes.

In wit en bruin met wat choco inhoud.

www.chocoladechef.nl/

De chocoladechef heeft ze beschikbaar gesteld voor deze blog. Mocht je een schoen willen winnen, like dan deze pagina op mijn Facebook en vertel maar eens wat jouw “tik” of “verslaving” is~!

Liefs Marion xx