🐴Britse Prins op het witte paard📯

Someday My Prince Will Come

Zal er binnenkort weer een verloving en dus een huwelijk aan komen in Engeland …want ze flirten en zijn samen gezien in het openbaar……oeoehhhhh!

Ik kan er niets aan doen ….Ik hou ervan die Koningshuizen een tik waar ik ooit al eerder over schreef, vele zitten klaar om de troonrede aan te horen, ik ben vooral benieuwd wat Maxima en Laurentien aan hebben, welke sieraden ze dragen en hoe ze zijn opgemaakt, een tik die ik waarschijnlijk nooit meer kwijt raak.

Maar Harry…….Prins Harry het jongere broertje van William is leuk en aantrekkelijk, recent in interviews komt ook steeds meer naar voren dat hij de goede doelen die zijn moeder ooit een warm hart toedroeg wilt voortzetten dat maakt hem zeer populair in Engeland en de rest van de wereld.

Heerlijk…. zelf deels kunnen bepalen wat je doet en met wie je trouwt omdat het zwaard van damocles om ooit Koning te worden toch heerlijk niet boven jou hoofd hangt maar boven je broer William.

De kranten gaven het gisteren al aan ….oe!!! Hij flirt met Meghan in het openbaar en dus volgens de Britse tabloids moet er binnenkort wel een aankondiging aankomen.

Meghan Markle is een Amerikaanse actrice en is bij ons bekend als je ooit de advocaten serie Suits volgde, ook in Knight rider en Castle had ze een rol.

Waarschijnlijk maakt ze zich nu op om Prinses te worden en weerbaar te maken tegen histerische fotograferen straks…..2 mooie mensen die helaas zo weer in de handen vallen van de vele paparazzi.

Maar goed zonder die fotografen weten wij niet hoe en wat….lekker belangrijk eigenlijk haha maar ja zo gaat dat in een publiekelijk Koninklijk leven.

Zat trouwens net te denken zal het 3 e kindje van Kate & William een meisje zijn ?? Zullen ze het aandurven dan om haar de naam Frances te geven?

(2e naam van Diana)

Ik dwaal af…..Harry & Meghan dus ….ik kan niet wachten om die trouwerij te zien. Meghan lijkt rechtstreeks uit de Voque te komen lopen, perfecte look en zo niet Brits en Harry …tja ik hou nou eenmaal van mannen met baardjes…. bovendien en het allerbelangrijkste volgens mij heeft hij net als vroeger zijn moeder & zijn broer nu een goed hart!

Ik waag een gokje……

De aankondiging voor het Huwelijk van Harry & Meghan.. komt net voor Kerst.

&

William en Kate krijgen een dochtertje die ze (Frances) noemen!

Wedden? Haha we zullen zien!

Liefs Marion 😙