🎆Oliebollen stress🥂

Hebben we net de Kerststress gehad….

Loert de Oliebollen stress om de hoek.

Hier trouwens letterlijk want de beste Patisserie van Amstelveen heb ik bij mij op de hoek …maar dat terzijde.

Oliebollen stress dus….

Die stress gaat voornamelijk over wie komen er….en hoe laat …wat voor hapjes….slaapplekken….vuurwerk….nachtwerk…de ochtend opruimploeg….

Maar de eerste check is gelukkig positief…ik ben vrij op 31 december en dat is FIJN met hoofdletters …poeh scheelt enorm….

Met oud en nieuw mogen onze jongens altijd hun vrienden uitnodigen wat echt reuze gezellig is maar wat nogal wat voorbereiding vraagt en ook wat planning helemaal na vorig jaar waarbij ik pas 6.30 in bed lag…..en daar leert moeders weer van.

Dus moest ik voor dit jaar iets wat strenger zijn met de planning & regels, we zullen zien of dat lukt.

Met 1 kind die gek en dol is op vuurwerk blijven we altijd graag thuis zodat we kunnen zien wat ie doet….mét het gevolg dat het wel klein China is bij ons voor de deur….maar absoluut vreselijk gezellig tussen al die jongeren.

En wij oudjes hoeven niet weg sterker nóg de boys vinden het gezellig als we blijven en zo is de Draaijers Oud en nieuw onstaan.

Moeders regelt het eten en de hapjes en de mannen de rest. 

De happening van het jaar… Oud en nieuw bij de Draaijers …..vraag me 2 januari maar of het dit jaar grappig wás dán ben ik weer beetje op aarde denk ik.

Spelletjes, muziek, dansen, hapjes en drankjes….veellll  drankjes, vuurkorf in de tuin, belachelijk veel vuurwerk en véél gezelligheid. 

Ach eigenlijk valt de stress wel mee…en krijg ik er stiekem zin in om dansend en zingend het nieuwe jaar in te gaan.

Hoe gaan jullie het nieuwe jaar in luiden?

En al een voornemen vóór het nieuwe jaar?

Proost vast op een mooi jaar met veel liefde in goede gezondheid 🥂
Marion ❤