🍛Het familie receptenboek🍛

Recepten boek

Al jaren speelde ik met de gedachten om mijn recepten te bundelen die ik zelf vaak thuis maak en die mijn 2 zoons lekker vinden.

Niet voor mezelf maar voor de jongens om het boek mee te geven en als ze uit huis gaan. (jaja die van mij zijn inmiddels 23 en 19 en ze mogen nog even blijven hoor!! 😁)

In het boek wil ik alle recepten zoals ik ze al jaren maak hier thuis voor de jongens op schrijven zodat ze later ook mijn fameuze quiche, satésaus, bami, groenteschotel enzovoort kunnen maken.

En gisteren liep ik tegen een leuke samenwerking op met Have tot Have alsof het zo moest zijn….

 Have to Have

Op deze website vind je dus deze geweldig leuke receptenboeken, in A 5 formaat en hard plastic die jezelf kunt invullen & op leuken.

Er zitten 20 bladen in en aan beide kanten te gebruiken.

Dus mijn idee gaat eindelijk op papier en wel in uiteraard 2 recepten boeken voor iedere zoon een boek.

Ook zijn er meer leuke boeken bijvoorbeeld om de schoolfoto’s van jaren te bundelen en op die manier de foto’s leuk en overzichtelijk bij elkaar te bewaren i.p.v. in plastic mapjes die in een lade zwerven.

Het receptenboek

Hoe leuk als de jongens straks uit huis gaan en ze kunnen in het boek kijken hoe mama ook alweer die lekkere saté saus maakte en die heerlijke rijst met kerrie.

Natuurlijk kunnen ze mamsie altijd bellen en op hulp vragen maar er komt een tijd dat dat niet meer kan en zo blijven mijn kookkunsten toch bewaard.

Je koopt het recepten boek met 20 bladen, de prijs voor de A5 map en de 20 bladen is € 13,95  & Je kunt altijd meer vulling  bestellen.

Er is een rode en een zwarte variant.

Hier de link;

Receptenboek

Op de webshop staan nog veel meer super leuke dingen zoals kaarten voor een baby shower, uitnodigingen, kalenders en nog veel meer leuks echt de moeite om even een kijkje te nemen.
Hanneke is de eigenaresse van Have to Have en grafisch ontwerper.

In haar klantenkring ontstond er een toenemende vraag naar specifieke en unieke posters, babyshower artikelen, kaarten, etc. Dankzij de toenemende vraag en een creatief brein heeft ze de stap gezet om deze unieke, leuke en handige hebbedingen aan te bieden via ‘Have to Have’.

Ook de inmiddels beruchte mijlpaal kaarten voor het eerste levensjaar van een kleintje zijn super leuk!

Neem snel een kijkje op de leuke site van Hanneke!

www.havetohave.nl

Ik ga flink aan de slag met de recepten voor mijn mannen en zal jullie mijn eind resultaten laten zien in een latere update!

Liefs Marion ❤

*Hanneke bedankt voor deze leuke samenwerking. Succes met de webshop!