🍓🍒🍌Je dagelijkse fruit/vitamines aan de deur geleverd🍌🍒🍓

In deze tijd zijn de pakketten / producten aan huis bezorgen met levensmiddelen niet meer weg te denken.

De laatste 5 jaar is het online shoppen gigantisch gestegen en daar springen nieuwe ondernemers handig op in.

Het thuis laten brengen van maaltijden en maaltijdboxen om zelf te koken is al een begrip en niet meer weg te denken uit de reclames en ons leven.

Nieuw is ook het aan huis brengen van vers fruit en seizoens groenten.
Thuis – Gebracht

FB_IMG_1551797226943

Deze service is geen abonnement dus je zit nergens aan vast. Je krijgt wekelijks een Whats appje wat je zou willen bestellen en dat wordt in een krat geleverd.

Het fruit en de groente is vers, goed en naar mijn inziens toch redelijk geprijsd.

Er komen geen plastic zakjes aan te pas gewoon van het krat in de fruitmand thuis.

Ik moet zeggen dat ik voor dat ik de krat geleverd kreeg al minstens 3 x een net mandarijnen had gekocht bij diversen winkels en geen waren er zo lekker als die in het krat, zoet, zonder pit en vol sap!

Al dagen 2 mango’s op de schaal die niet rijp te krijgen waren en eenmaal rijp waren ze zacht en rot. Herkenbaar verhaal toch? Of ben ik de enige die wel mis koopt met fruit die niemand eet!

Het fruit en groente uit mijn pakket was en is geweldig goed, de druiven heerlijk zoet en zonder pit, stevige zuur zoete appels, goede bananen, heerlijke galia meloen, de peren zo zoet & sappig en blauwe bessen met een bite en mier zoet!

Met zoveel verschillend fruit in huis is er voor iedereen wat en maak je ook eerder de heerlijkste smoothies of yoghurt bowls.

Kortom ik ben reuze enthousiast zelfs met een concern aan het einde van de straat die zegt de beste fruit te leveren in Nederland dan nog ben ik razend enthousiast over dit concept.

Reken maar is na hoeveel je aan fruit per week uitgeeft dan is het pakket waarbij het fruit perfect is echt niet duur.

En met het pakket doe ik echt minimaal 2 weken en je hoeft het pakket niet 2 wekelijks te nemen want je zit nergens aan vast!

FB_IMG_1551891793549

FB_IMG_1551891788352

FB_IMG_1551797239048

Ben je een fruit liefhebber en koop je veel soorten fruit per week dan is het pakket echt een leuke tip! Bij een pakket krijg je ook altijd de mogelijkheid tot het aankopen van speciale aanbiedingen die wekelijks verschillen.

Het betalen gaat contant, per overboeking of een tikkie.

Bekijk de website eens of de facebook pagina en geef je 06 op je kunt het altijd is proberen er zijn verschillende soorten pakketten ook in combinatie met groente.

www.thuis-gebracht.nl/

Ook een Whats app sturen voor meer info en of ze leveren in jouw woonplaats kan!
06 10640371

Ik ben enthousiast en zeer tevreden over de producten.

Mocht je een pakket bestellen en je noemt mijn naam (Nouvelle Beauty blog) dan krijg je gratis een bak blue berries bij je eerste bestelling.

En mocht je nog een super lekkere smoothie tip hebben, laat het me weten.

Mijn favoriete smoothie is met peer, ananas, citroen, gember en kokoswater!

Liefs Marion