🌴Vakantie Lectuur & bloggen op vakantie🌴

Op vakantie vindt je de rust. Heerlijk weg uit het dagelijkse ritme, geen werk, geen wasjes, geen strijk, niet om 18.00 eten maar wel heerlijk doen waar je zin in hebt.

Ik ben al aan het aftellen nog eventjes…..

Een van die dingen is voor mij lezen, heerlijk in de schaduw met een ijskouddrankje.

Wat lees ik dan zoal;

Iedere zaterdag zit er in de Telegraaf ‘De vrouw’ mijn schoonvader spaart ze op voor mij, want wij lezen de telegraaf online maar de vrouw vind ik de papier uitvoering gewoon erg fijn voor op vakantie.

Een lekker roddel pakket van de Lidl met de Grazia, Flair, Party en de vriendin, meestal een oude editie maar dat boeit me niks ook de Vrouw van Kerst moet ik nog lezen hahaha.

Natuurlijk gaat mijn gewonnen boek mee “Weg van jou” een roman van N.I. Monteny en Esther Verhoeff -De Nazomer ook een roman.

Het boek van Esther Verhoeff heb ik op mijn 

e -reader app die overigens geweldig fijn is gewoon de e -reader op je telefoon.

Mijn 50 ste verjaardags cadeau “de laptop” gaat zeer zeker ook mee waar ik heel veel boeken op heb staan en natuurlijk in mijn vakantie zal ik het bloggen/schrijven niet kunnen weerstaan. 

Het is nou eenmaal een hobby en ik vind het heerlijk om te schrijven en te lezen om ideeën ook op te doen.

Er moeten ook nog een aantal producten uitgeprobeerd worden en dus een review over gemaakt dus die gaan mee in de koffer.

Ik ga gewoon door tijdens de vakantie, uiteraard zal ik af en toe een mooie foto posten, niet om jullie te pesten maar om te laten zien hoe mooi Hongarije is!

Mooie en fijne vakantie allemaal 🌞🌴& rust lekker uit!

Liefs Marion xx

p.s Ik hoor graag welke vakantie boeken jullie lezen!