☃️Kerstliedjes☃️

De Kerst liedjes daar kunnen we niet omheen in de maand December maar zelfs al in November waren  ze te horen dit jaar!

Net zoals de Kerstfims en All you need is love.

Films die je al mega vaak hebt gezien maar ok sommige blijven leuk zoals Bridget Jones, maar de Sissi films en de Home alone 1,2,3,4 daar ben ik wel een beetje klaar mee.

En dan Robert den Brink, All you need is love, sorry voor de fans maar ik ben geen fan van Robert alhoewel ik de Kerst aflevering wel altijd leuk vindt maar eigenlijk nooit zo’n geduld heb om de hele aflevering te kijken.

Ben eigenlijk altijd wel benieuwd hoe zo’n liefde die van ver komt zich dan ontwikkeld in de maanden die volgen maar dat zie je helaas nooit, maar dat is ook geen leuke tv natuurlijk als de mooie blonde dame er na 1 week tóch achterkomt dat die hunk uit Australië het toch niet is…..en hij weer met een doos kleenex met de KLM richting Aussi land is.

Betrap me er zelf op dat ik Sky radio christmas erg leuk vind om te luisteren en komt er een stom nummer klik ik weer even weg richting 100 % NL. 

Maar ik ben vooral een grootte liefhebber van Michael Bubble met Kerst, hoop snel dat hij weer een nieuwe Christmas show in Canada op tv maakt dat zijn pas mooie shows met een geweldige live band.
Mijn top 10 Kerst liedjes:

1 – All I want for Christmas  *Mariah Carey

2 – Dreaming of a white Christmas *Michael Bubble

3 – Feliz Navid

4 – Frosty the sno men * Ella Fitzgerald

5 – Its the most wunderfull time of the year *Michael Bubble

6 – Mummy is kissing Santa Claus

7 – Let it snow *Dean Martin

8 – jingle bell rock – Billy Idol

9 –  Mary’s boy child *Boney M

10 – Driving home for Christmas * Chris Rea
& Alleen als de kans groot is dat het een witte Kerst wordt …vind ik White Christmas ook mooi van Bing Crosby.

Wat ik ook geweldig leuk vind is op Kerstavond naar de samenzang gaan, een moderne versie dan, bijna heel Amstelveen bij elkaar op het oude dorpsplein voor de kerk.

Koek, warme chocolademelk of glühwein en flink mee swingen op kerstliederen in gospel style. En maar hopen dat het in ieder geval droog is! Een traditie waar we dus trouw heen gaan met het hele gezin. Ieder jaar maar weer hopen op sneeuw dat maakt Kerst nóg magischer.

IMG_20171127_182458_714.jpg

Wat is jullie traditie met Kerst? & Van welke Kerst liedjes houden jullie?

Liefs Marion